Argonautika

Opšte

"Argonautika" je nastala na početku 2008. godine, kao "ćerka" istoimene firme koja od 2004. godine posluje u oblasti wellnessa na prostorima bivših jugoslovenskih republika. Osnivači obe firme su rodjeni i žive u Beogradu. Ideja se začela početkom 90-ih sa prvim poslovima koji su završeni za pojedinačne naručioce čiji su zahtevi bili vezani za namensko osvetljenje biljaka i kućnih ljubimaca u akvarijumima. Tokom 90-ih se interesovanje proširilo na filtraciju vode za potrebe gajenja zahtevnih tropskih riba i osvetljenje prostorija za odmor i dnevni boravak. S početka 2000-te, zbog sve aktuelnije ekološke situacije, kreće aktivno traganje za odgovorima na temu vitalnosti ljudskog organizma. Danas smo tu da podelimo naše veliko iskustvo sa vama i nastavimo da dalje istražujemo za vas.

MISIJA

Misija ARGONAUTIKE je da savremenom užurbanom čoveku koji je pod stalnim dnevnim stresom omogući skup informacija i usluga koje se zasnivaju ne kompleksnom smislu WELLNESS navika i načina života. To u prevodu znači da je krajnji cilj našeg delovanja da rešimo sve probleme čoveka 21-og veka, vezane za zdrav život, na jednom jedinstvenom mestu, te je naša uloga da kolektujemo informacije iz pomenute oblasti, odvajamo kvalitetne od nekvalitetnih i nudimo Vam na uportebu 100 % proverene i kvalitetne informacije.

VIZIJA

Vizija naše agencije je da u narednih 5 godina, zahvaljujući kompetenciji, profesionalno obavljenim poslovima i zadovoljstvu svojih klijenata postanemo "etalon" u domenu informacija i usluga vezanih za wellness industriju. To naravno podrazumeva da će Argonautika zauzeti apsolutnu lidersku poziciju u ovoj branši u tom periodu.